Bestelling

Bestellen en verzenden

U heeft de producten gevonden die u wilt bestellen. Hoe nu verder?

 1. Bestelling
  1. U heeft uw bestelling online in het winkelmandje geplaatst. Via de knop via ‘bestellen en vervolgens via de knop afrekenen gaat u de koopovereenkomst aan.
  2. U kunt een account aanmaken zodat u de volgende keer gemakkelijk kunt bestellen omdat uw gegevens bekend zijn òf u rekent direct af zonder accountregistratie.
  3. U controleert uw bestelling en gegevens voordat u afrekent. Al uw gegevens blijven uiteraard privé en worden niet gedeeld met derden.
  4. U kiest bij verzendmethode de door u gewenste optie. U kunt kiezen uit bezorgen op een door u gekozen adres, of u kiest ervoor om het pakket af te halen bij parcelshop. Wilt u het pakket afhalen bij het huisadres van Mayan Chocolate? Belt u dan even telefonisch of mail met ons zodat wij uw pakket klaar kunnen zetten.
  5. U bevestigt de bestelling en kiest uw betaalmethode. Indien een betaling mislukt of u kiest voor overschrijving zullen wij wachten tot het bedrag bijgeschreven is op onze rekening. U kunt voor een extra bedrag ook kiezen bij uw bestelling voor rembours. U betaald dan de verzendkosten hiervan en het bedrag van uw order wanneer de koerier bij u gaat leveren.

  Betaling

  1. Wij rekenen geen extra kosten voor uw wijze van betalen, ongeacht op welke wijze u betaalt, via Ideal, Paypal, CreditCard of via eigen bankoverschrijving,
  2. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling per ommegaande een automatische bevestiging. Na uw betaling gaan wij diezelfde of de volgende werkdag aan de slag met het verwerken van uw bestelling.
  3. Uw bestelling wordt in principe door ons binnen 48 uur verwerkt, indien dit onverhoopt langer duurt, bijvoorbeeld doordat een handgemaakt product niet voorradig is, dan laten wij u dit weten.

  Nakoming

  1. Wij streven er dan naar om binnen 7 dagen na te leveren. Indien dit niet lukt heeft u het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
  2. Indien levering een door u besteld product onmogelijk blijkt te zijn, zal Mayan Chocolate zich inspannen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen. Uiterlijk bij de bezorging zal op duidelijke en begrijpelijke wijze worden gemeld dat een vervangend artikel wordt geleverd. Bij vervangende artikelen zal het herroepingsrecht niet worden uitgesloten en kunt u het product retourneren. De kosten van retourzending zijn voor rekening van Mayan Chocolate
  3. Indien u dan de oveenkomst ontbindt zal Mayan Chocolate het door u betaalde bedrag, zo spoedig mogeljk, doch uiterlijk binnen 14 dagen aan u terugbetalen.

  Verzending

  1. Wanneer uw bestelling verwerkt is ontvangt u een nieuwe e-mail zodat u weet dat uw bestelling verwerkt is en verzonden is naar de koerier. Wij werken standaard met PostNL. Tevens kunt u ook kiezen voor rembours. Hiervoor worden de volledige kosten aan u berekend. U kunt de verzendkosten en het bedrag van de order dan afrekenen wanneer de koerier  uw pakket levert.
  2. Na verwerking van uw bestelling kunt u binnen een dag een track-en-trace code van de koerier verwachten.
  3. Indien u niet thuis bent zal het pakket of bij uw buren worden bezorgd of u ontvangt een opgave van PostNL inzake aflevering.
  4. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging bij Mayan Chocolate, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

  Levering en ontvangst

  1. U bent verplicht de gekochte zaken af te nemen op het moment waarop hem deze ter beschikking staan of aan hem ter hand worden gesteld.
  2. Indien u de afname weigert of nalatig bent met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk voor de aflevering, zullen de voor levering bestemde artikelen worden opgeslagen voor risico van de koper nadat Mayan Chocolate hem of haar heeft verwittigd. De koper zal in dat geval alle aanvullende kosten verschuldigd zijn.